سیاره زهره یا ونوس دومین سیاره منظومه شمسی است, زهره دارای جو ضخیم و سمی است که با دی اکسید کربن پر شده است و همیشه در ابرهای ضخیم و مایل به زرد متشکل از اسید سولفوریک است که گرما را به دام می اندازد و باعث ایجاد اثر گلخانه ای فراری می شود. این گرمترین سیاره در منظومه شمسی ما است .
مدت زمانی که سیاره زهره یک بار دور مدار خود به دور خورشید می پیماید 225 روز زمین است و مدت زمان چرخش به دور خود 243 روز زمین است که طولانی ترین روز را بین تمام سیارات منظومه شمسی دارد , به عبارت دیگر یک روز در سیاره زهره بیشتر از یک سال طول می کشد , یکی دیگر از نکات جالب سیاره زهره چرخش برعکس این سیاره است , خورشید از شرق غروب می کند و از غرب طلوع می کند , و این نوع چرخش در سیاره اورانوس هم دیده می شود .
سیاره زهره تقریبا هم اندازه زمین است , شعاع ونوس 3760 مایل | 6،052 کیلومتر است و این سیاره قمر ندارد . سیاره ونوس دارای دهانه های آتشفشانی فعال زیادی است که سطح این سیاره را با مواد مذاب پرکرده است .
زندگی در سیاره زهره
هیچ انسانی هنوز به این سیاره قدم نگذاشته است دمای بسیار بالای زهره باعث شده است که فضاپیماهایی که به زهره فرستاده شده دوام زیادی نداشته باشند
دما سیاره زهره
دمای سطح این سیاره حدود 900 درجه فارنهایت (465 درجه سانتیگراد) است ینی برای ذوب سرب به اندازه کافی گرم است.
کاوشگر خورشیدی پارکر ناسا انتشار رادیوی طبیعی را در جو زهره کشف کرده
صوتی سازی داده ها در ویدئو داده های سازنده Parker Solar Probe's FIELDS را به صدا تبدیل می کند. FIELDS هنگام حرکت در جو زهره ، یک انتشار رادیویی با فرکانس کم را شناسایی کرد که به دانشمندان کمک می کند تا چگالی جو بالایی بار سیاره را که یونوسفر نام دارد ، محاسبه کنند.
نظرات(1)
OnewPlelm
One other center did not include their planned 15 patients, three in each group <a href=http://clomid.homes>clomiphene for men side effects</a>
1401/11/07 پاسخ
نظر خود را وارد کنید